112

Un deținut de la Jilava este căutat după ce a fugit de la punctul de lucru

 

Un tânăr de 24 de ani care executa o pedeapsă la închisoare în regim semideschis, la penitenciarul Jilava, a fost dat în urmărire astăzi, după ce a fugit de la punctul de lucru, situat în comuna Vidra, conform România TV. Fugarul se numește Ștefan Marian Valentin și are de ispășit o pedeapsă de 5 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie.
 
„Luni, în jurul orei 15:15, s-a constatat că deţinutul Ștefan Marian Valentin, născut la data de 22.04.1992, condamnat la 5.4 ani pentru tâlhărie, regim semideschis, a părăsit punctul de lucru comuna Vidra, judeţul Ilfov unde presta activităţi lucrative cu supraveghere. În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces – posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Bucureşti Jilava, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Ilfov, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov si Poliţia de Frontieră”, au anunţat reprezentanţii unuităţii de detenţie printr-un comunicat de presă.

Bărbatul căutat are 1,70 m înălţime, ochi căprui, păr şaten închis, faţă ovală, ten deschis, două tatuaje, constituţie atletică. Acesta purta o geacă neagră, pantaloni de trening negri, tricou verde şi pantofi sport.

Conducerea penitenciarului a deschis o anchetă internă, pentru a stabili condițiile în care a reușit deținutul să fugă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button