112

BRAŞOV. Aproape 900 de şoferi au fost amendaţi pentru nepurtarea centurii de siguranţă, iar 180 pentru vorbitul la telefon în timp ce conduceau

 

Polițiștii rutieri din IJP Braşov au organizat și desfășurat, în perioada 12-18 septembrie, acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui trafic rutier fluent și sigur, potrivit asigurărilor date de conducerea inspectoratului.

Astfel, au fost constatate 26 de infracţiuni la regimul circulației, 18 de altă natură și aplicate 1.402 sancțiuni contravenționale, dintre care 864 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 180 pentru vorbit la telefon în timpul șofatului, 239 pentru depășirea limitei legale de viteză, 35 pentru pietoni care au traversat neregulamentar.

Ca urmare, polițiștii au ridicat, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 44 de permise de conducere, dintre care 10 pentru alcool, cinci pentru depăşirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h, cinci pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, două pentru neacordare prioritate autovehicule, două pentru trecere pe culoarea roșie a semaforului și s-au reținut 36 certificate de înmatriculare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button