112

Update. Imagini de la accidentul de pe DN 11 Târgu Secuiesc – Braşov! Trei persoane au fost rănite în coliziune

  • accident covasna 2_221629.jpg
  • accident covasna 3_221630.jpg
 

Traficul rutier pe DN 11 Târgu Secuiesc – Braşov a revenit la normal, în condiţiile în care azi-dimineaţă s-a circulat îngreunat, pe un fir alternativ (dirijat de poliţişti), în zona localităţii Sântionlunca din cauza unui accident rutier. Potrivit Infotrafic, evenimentul rutier s-a produs după ce un şofer a pătruns cu autovehiculul pe contrasens. În accident au fost implicate trei autovehicule, dintre care un microbuz parcat.
În imaginile publicate de weradio.ro se observă că două dintre autovehicule sunt un autoturism înmatriculat în Sibiu şi o autoutilitară.
La locul accidentului au intervenit echipaje de pompieri, medicale şi ale poliţiei.

Update (orele 15.30) Potrivit unui comunicat remis de Poliţia Judeţeană Covansa, trei persoane au fost rănite uşor în accident, printre care şi şoferul vinovat de producerea acestuia. 

„Din cercetările efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit că șoferul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 60 de ani, într-o curbă ușoară la stânga a pătruns pe contrasens și a lovit două autovehicule care circulau regulamentar pe sensul opus.
În urma impactului șoferul de 60 de ani precum și alte două persoane, doi bărbați de 64 și 55 de ani au fost răniți ușor. Șoferii implicați au fost testați cu etilotestul, iar rezultatele au fost negative.
În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se detaliază în comunicat.

CITIŢI ŞI:

Trafic îngreunat pe DN 11 Târgu Secuiesc – Braşov, din cauza unui accident între două autoturisme şi un microbuz


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button