Delicte

BRAŞOV. Urmărită internaţional pentru complicitate la crimă în Grecia, capturată la Ghimbav

 

Polițiștii din Brașov, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat, ieri, o femeie urmărită internațional de autoritățile din Grecia pentru complicitate la omucidere și la tâlhărie.

Femeia are 37 de ani, iar pe numele ei, autoritățile judiciare din Atena au emis mandat european de arestare. Este bănuită că, în noaptea de 23 spre 24 septembrie 2014, împreună cu alte două persoane, ar fi pătruns într-o locuință din regiunea Egaleo, unde l-ar fi ucis pe proprietar și ar fi sustras bijuterii, telefoane mobile și o sumă de bani.

Femeia a fost condusă la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Brașov care a dispus reținerea ei pentru 24 de ore și va fi prezentată azi Curții de Apel Brașov pentru confirmarea mandatului european.

Până la finalizarea procedurilor în vederea predării către autoritățile din Atena, cea în cauză a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button