112

Bărbat diagnosticat cu fracturi de craniu în urma unui accident petrecut pe DN 7 (FOTO)

Alte trei persoane au ajuns la spital

 

Patru persoane au fost rănite în această dimineaţă în urma unui grav accident rutier petrecut pe DN 7, între localităţile Boiţa şi Lazaret. Potrivit poliţiştilor sibieni, un microbuz care circula pe direcţia Sibiu – Vâlcea a depăşit neregulamentar şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa egulamentar. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, două ambulanţe SMURD precum şi un echipaj de descarcerare intervenind la locul accidentului. Una dintre victime, un bărbat de 44 de ani, din judeţul Vâlcea, a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean Sibiu.

„Bărbatul de 44 ani este în stare gravă, intubat, diagnosticat cu fracturi craniu, hematom cranian. Acesta va fi internat în cadrul secției clinice Anestezie Terapie Intensivă. Ceilalți trei bărbați sunt conștienți, au suferit contuzii, traumatisme, plăgi tăiate şi sunt în continuare în investigații medicale”, a precizat Decebal Toderiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu. 
Cercetările continuă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button