Politic

DNA cere control judiciar pentru Lia Olguța Vasilescu

 

Procurorii DNA au solicitat luarea măsurii controlului judiciar față de Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, pe motiv că aceasta a încercat discreditarea unui martor denunțător din dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru infracțiuni de corupție.

Procurorii au mai solicitat stabilirea de către instanță a unor măsuri și obligații prevăzute de Codul procedură penală, între care și aceea de a nu se apropia de anumite persoane implicate în acest dosar. Anchetatorii DNA spun că Lia Olguța Vasilescu a postat pe pagina sa de Facebook acte din dosar, după care i-a invitat pe simpatizanții săi să facă aprecieri asupra probelor, ceea ce a generat ample reacții în presă.

„Inculpata a încercat discreditarea martorului denunțător, publicând o fotografie a acestuia și formulând comentarii în legătură cu credibilitatea afirmațiilor acestuia. Ca urmare, martorul a fost jignit sau amenințat cu moartea de sute de persoane care au postat pe pagina de socializare a inculpatei Vasilescu Lia Olguța. În aparență aceasta a intervenit în discuții cerând decență, dar tot inculpata i-a incitat pe cei care comentau”, se arată în comunicatul DNA.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button