Politic

Ambasadorul britanic Brummell: „Cetățenii români să fie calmi“

 

Ambasadorul britanic Paul Brummell spune că românii care lucrează în Marea Britanie pot să fie calmi, pentru că negocierile de ieșire din Uniunea Europeană reprezintă un proces îndelungat. „Mesajul este, categoric, să fie calmi, pentru că, după cum am mai spus, negocierile sunt un proces îndelungat , care nu a început… În Regatul Unit, cetățenii statelor membre UE au drepturi depline, ceea ce înseamnă că cetățenii români din Regatul Unit se vor bucura de aceleași drepturi și obligații pe care le-au avut și înainte”, a declarat ambasadorul Marii Britanii, conform Agerpres. Ambasadorul Paul Brummell a vorbit azi despre Brexit, în Tabăra de Vară a UDMR din județul Harghita.

În jur de 4.000 de persoane au defilat sâmbătă dimineață la Glasgow pentru a cere organizarea unui al doilea referendum privind independența Scoției, după decizia britanicilor de a părăsi UE. Amitim că Marea Britanie a votat în proporție de 52% pentru părăsirea UE în cadrul referendumului de la 23 iunie. Scoția s-a pronunțat în proporție de 62% pentru rămânerea în blocul comunitar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button