Sport

CORONA BRAȘOV. Transfer important. „Lupii” și-au luat atacant canadian

 

Oficialii echipei de hochei Corona Brașov au perfectat astăzi un nou transfer, canadianul Ian McDonald semnând pe un sezon cu gruparea de la poalele Tâmpei.

Născut în 1985, McDonald și-a început cariera la Tri-City Americans, în WHL. În 2010 a ajuns în Europa, la Nottingham Panthers, după care a mai trecut pe la Ruijters Eaters Geleen (Olanda), Rosenborg (Norvegia), Beibarys Atyrau (Kazahstan) și Briancon (Franța). În sezonul trecut, McDonald a evoluat în Liga Mol, la MAC Budapesta, jucând finala competiției, pierdută în fața celor de la DVTK Jegesmedvek.

„Este o achiziţie foarte importantă pentru echipa noastră. Am reuşit să-l convingem pe Ian McDonald să semneze cu noi până la finalul sezonului viitor. McDonald este un jucător de mare valoare, care s-a remarcat sezonul trecut în Liga Mol. Avem în vedere şi alte transferuri importante”, a declarat președintele secției de hochei pe gheață de la Corona Brașov, Emilian Cernica.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button