Delicte

BRAȘOV. Inculpat din dosarul de proxenetism al „Danei de Kronstadt” lăsat să părăsească județul

 
Unul dintre cei patru inculpați de proxenetism printre care se numără și Dumitru Cojocaru (cunoscut mai mult drept „Dana de Kronstadt) va avea voie să părăsească județul Brașov, în condițiile în care măsurile dispuse de judecători îi interziceau acest lucru.
 
Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov a admis astăzi cererea inculpatului Mihai Adrian Panaite de modificare a obligațiilor aferente măsurii controlului judiciar și, în consecință, îi permite bărbatului să părăsească județul Brașov, fără a putea părăsi și teritoriul României.
 
Totodată, magistratul a constatat legalitatea și temeinicia măsurii controlului judiciar luată față de ceilalți trei inculpați – Relu-Răzvan Dogărescu, Dumitru Traian Cojocaru și Nicolae Cristoloveanu – pe o perioadă de 60 de zile. 
Decizia Judecătoriei poate fi contestată în termen de 48 de ore de la comunicare.
 
Doi dintre inculpați și-ar fi pus concubinele să se prostitueze
 
Procurorii Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus, la data de 10 decembrie 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de cei patru bărbați, pentru proxenetism.
 
„Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment a reieşit faptul că inculpatul Dogărescu Relu Răzvan a determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către concubina sa, numita C.A.S, iar inculpatul Panaite Mihai Adrian a determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către numita M.A, cei doi inculpaţi obţinând totodată foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către cele două femei”, a declarat procurorul Alina Comăniţă, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.
 
Ei ar fi fost ajutați de Dumitru Traian Cojocaru, alias Dana de Kronstadt, care posta anunțuri online având ca obiect prestarea de servicii sexuale și care le-ar fi pus la dispoziție celor două femei o locuință în care să se prostitueze, pe raza municipiului Brașov. În schimb, el ar fi primit o parte din banii obținuți din prostituție. 
 
„Inculpaţii au obţinut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către cele două femei, constând în sumele de bani obţinute de acestea, care variau între 100 lei şi 1.600 lei, în funcţie de client”, a precizat Alina Comăniţă.
Cât îl privește pe Nicolae Cristoloveanu, el ar fi înlesnit practicarea prostituției de către concubina lui, D.C.M., din luna noiembrie 2015. El o transporta de la locuința comună la locațiile unde aceasta se prostitua, conform anchetatorilor.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button