112

BRAŞOV. Îşi va afla astăzi sentinţa familia de medici acuzată de trafic de persoane şi proxenetism?!

Instanţa a amânat de patru ori pronunţarea

 
După nu mai puţin de patru amânări, magistraţii Curţii de Apel Braşov s-ar putea pronunţa, astăzi, în cazul medicilor din Republica Moldova (soţ, soţie şi fiu) acuzaţi de proxenetism şi trafic de persoane. Ultima amânare a fost înregistrată ieri, pentru data de astăzi.
Instanţa ar fi trebuit să se pronunțe încă de pe data de 17 mai, dar a amânat momentul pentru 31 mai, apoi pentru 14 iunie, când s-a stabilit o altă dată, respectiv 28 iunie, pentru ca ieri să se amâne pentru astăzi.
Amintim că la Curtea de Apel Brașov s-a înregistrat apelul formulat atât de către cei trei inculpaţi (Tatiana Pruteanu, Vasile Pruteanu şi Vasile Pruteanu jr.), cât și de procuror, la sentința Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov. 
În primă instanță, Tatiana Pruteanu a fost condamnată la 4 ani şi 6 luni de închisoare, soţul ei a primit 3 ani şi 6 luni de detenţie, iar fiul lor a primit o condamnare de 3 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare de 7 ani.
 
 
CITIŢI ŞI:
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button