Politic

Update BRAŞOV. Alegeri 2016. Primar nou la Făgăraş!

 

După două mandate consecutive, actualul primar al municipiului Făgăraş, Sorin Mănduc, a pierdut fotoliul de edil-şef. Din primar de comună, Gheorghe Sucaciu a ajuns primar al Făgăraşului cu 4.825 de voturi. La o diferenţă considerabilă s-a clasat contracandicatul său de la PSD, Ion Negrilă, cu 3.428 de voturi, potrivit bzf.ro. Sorin Mănduc a obţinut 2.125 de voturi.
Gheorghe Sucaciu a candidat independent, dar susţinut de Forumul German. Este de profesie inginer constructor, iar în perioada 2008-2016 a fost primar al comunei Drăguş. În timpul mandatului său, Drăguşul a fost desemnat cea mai frumoasă comună din ţară, conform Asociaţiei „Cele mai frumoase sate din România”. Apă, canalizare, gaz metan, drumuri, cămin cultural, muzeu, şcoală sunt câteva dintre realizările primarului Gheorghe Sucaciu, la care se adaugă promovarea obiceiurilor şi tradiţiilor locale astfel că Drăguşul este cunoscut atât la nivel naţional, dar şi la Bruxelles, SUA, Japonia sau Marea Britanie şi Suedia.

Citţi şi:

Update. BRAŞOV. Rezultate finale la Primăria Municipiului

BRAŞOV. Cine sunt câştigătorii primăriilor din oraşe

BRAŞOV. Alegeri 2016. PNL şi PSD domină CL Braşov

BRAȘOV. Alegeri 2016. Primele rezultate oficiale

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button