Expres

ALERTĂ. Americanii sunt sfătuiți să nu vină în Europa din cauza unor potențiale atentate teroriste

 

Toate agențiile internaționale au preluat azi o alertă de călătorie emisă de Departamentul de Stat al SUA, prin care îi avertizează pe cetățenii americani asupra riscului unor potențiale atacuri teroriste în Europa în cursul acestei veri, indicând, printre posibilele ținte, obiective turistice, restaurante și evenimente de anvergură, precum EURO 2016 la fotbal.

„Numărul mare de turiști care vizitează Europa în lunile de vară va oferi ținte mai numeroase pentru teroriștii care plănuiesc atacuri în locuri publice, în special la evenimente mari”, subliniază Departamentul de Stat.

Astfel, sursa citată amintește agenda de eveniemnte din Europa, cu titlu orientativ, printre carese numără Franța – EURO 2016 la fotbal între 10 iunie și 10 iulie, dar și Zilele Tineretului Catolic, ce vor avea loc între 26 iulie și 31 iulie la Cracovia, în Polonia.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button