112

BRAŞOV. Urmărit de carabinierii italieni, depistat de poliţişti la Dridif

 

Dat în urmărire internaţională de autorităţile italiene, un român a fost capturat de poliţiştii din comuna Voila, judeţul Braşov. 

Potrivit IJP Braşov, poliţiştii l-au depistat alaltăieri, în satul Dridif, pe bărbatul de 36 de ani. El este căutat de autorităţile judiciare italiene din Trani, care au emis în data de 5.04.2016 mandat internaţional de arestare pe numele său, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. El este suspectat că, prin violență și amenințare cu un cuțit, ar fi deposedat o persoană de un telefon mobil și suma de 170 de euro.

Bărbatul a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Brașov, care a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore, iar azi va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă, în vederea extrădării, a specificat comisarul-şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Braşov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button