Delicte

BRAŞOV. Traficantă de persoane „scutită” de aproape 2 ani de închisoare

 
Condamnată iniţial la 5 ani şi 4 luni de închisoare cu executare, pentru o infracţiune de constituire a unui grup infracţional, două de trafic de persoane şi una de complicitate la trafic de persoane, o braşoveancă va avea de executat numai 3 ani, 6 luni şi 20 de zile de închisoare, după ce a beneficiat de reducerea pedepsei.
 
Inculpata Laura Maria Negoiţă a fost condamnată mai întâi de magistraţii Tribunalului Braşov, primind cei 5 ani şi 4 luni de închisoare, dar atât ea, cât şi procurorul de caz au formulat apel, aşa că dosarul a ajuns la Curtea de Apel Braşov. Acolo, magistraţii au decis, ieri, să reducă pedeapsa pentru cele patru infracţiuni la 3 ani, 6 luni şi 20 de zile de închisoare.
Totodată, judecătorii Curţii au dispus confiscarea specială de la inculpată a sumei de 3.000 de euro.
 
Ca pedeapsă complementară, ea are interzis să comunice cu victimele (trei la număr) sau cu familiile acestora, pe o perioadă de 5 ani.
 
Pe latură civilă, Laura Maria Negoiţă nu are de plătit daune morale sau materiale, întrucât victimele nu s-au constituit părţi civile şi nu au formulat pretenţii.
Sentinţa este definitivă.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button