Delicte

BRAŞOV. Pronunţare amânată în cazul familiei de medici moldoveni acuzată de proxenetism

 
Magistraţii Curţii de Apel Braşov au decis, ieri, să amâne pronunţarea cu două săptămâni în cazul medicilor din Republica Moldova (soţ, soţie şi fiu) acuzaţi de proxenetism şi trafic de persoane. Potrivit soluţiei publicate pe site-ul instanţei se „amână pronunţarea la data de 31.05.2016”.
Amintim că, inculpaţii Tatiana Pruteanu, Vasile Pruteanu şi Vasile Pruteanu jr. au fost condamnaţi în primă instanţă în luna decembrie a anului trecut, iar în prezent se află în faza de apel.
În primă instanţă, Tatiana Pruteanu a fost condamnată la 4 ani şi 6 luni de închisoare, soţul ei a primit 3 ani şi 6 luni de detenţie, iar fiul lor a primit o condamnare de 3 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de încercare de 7 ani.
Totodată, prin sentinţa în primă instanţă. ei au fost puşi să plătească, fiecare, cheltuieli de judecată de 12.000 de lei. Mai mult, familia ar urma să plătească în solidar 10.000 de lei către patru părţi vătămate şi încă 10.000 de lei către o singură parte vătămată.
Amintim că, toţi trei au fost arestaţi în ianuarie 2013, fiind acuzaţi că în celel trei saloane de masaj erotic pe care le deţineau în Braşov, Constanţa şi Cluj-Napoca se practica prostituţia.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button