Delicte

BRAŞOV. Cinci ani de închisoare, pentru proxenetism

Inculpatul Raj George-Ravi a fost condamnat atât de magistraţii braşoveni, cât şi de cei bucureşteni

 
Săltat în luna iulie a anului trecut pentru proxenetism, un bucureştean a fost condamnat de magistraţii braşoveni la 3 ani de închisoare cu executare, cărora li s-au adăugat alţi 2 ani de executat, reprezentând o sentinţă la închisoare cu suspendare primită în 2014, la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, pentru proxenetism în formă continuată. Astfel, inculpatul Raj George-Ravi are de executat 5 ani de închisoare.
Din pedeapsă vor fi scăzute intervalele 18 decembrie 2013 – 16 ianuarie 2014 şi 18 iulie 2015 – la zi. Bărbatul fusese condamnat în primă instanţă pe 21 ianuarie a.c., la Judecătoria Braşov, dar a formulat apel, aşa că dosarul a ajuns la Curtea de Apel Braşov, unde magistraţii au respins ca nefondat apelul, ieri. 
 
Coinculpate condamnate la Judecătorie 
În acelaşi dosar, au mai fost condamnate, la Judecătoria Braşov, două femei: Stoian Mihaela şi Dumitru Monica. Prima a primit 2 ani de închisoare cu suspendare, cu termen de supraveghere de 2 ani (având de prestat muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile), pentru proxenetism, iar cealaltă inculpată a primit o amendă penală de 5.000 de lei (rezultată prin stabilirea unui număr de 200 de zile-amendă, o zi amendă fiind 25 de lei).
Potrivit anchetatorilor, în martie-iulie 2015, „inculpatul Raj Geroge-Ravi a înlesnit practicarea prostituţiei de către inculpata Stoian Mihaela și alte persoane de sex feminin, sub coordonarea inculpatei Stoian Mihaela care îi și remitea sumele de bani obținute în urma acestor activități”.
 
Cheltuieli judiciare usturătoare
Judecătorii au dispus ca inculpatul Raj George Ravi să plătească 12.800 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat (dintre care 12.000 de lei în cursul urmăririi penale şi 800 de lei în cursul camerei preliminare/judecăţii), iar ca Stoian Mihaela să plătească 9.440 de lei, tot cheltuieli judiciare. 
Totodată, a fost confiscată de la inculpat suma de 11.850 de lei, reprezentând bani obţinuţi din proxenetism.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button