Sport

MARATONUL INTERNAȚIONAL BRAȘOV. Florin Simion, la al 100-lea maraton!!!

 

Florin Simion, sufletul proiectului Time Trial Running, va alerga al 100-lea maraton la Maratonul Internațional Brașov 2016, competiție care va avea loc în data de 29 mai.

„În alergare mă regăsesc mai mult ca în orice altceva. Prin alergare mă simt puternic și rezistent. Am primit atât de multe de la alergare încât simt nevoia să ofer la rândul meu ceva”, a spus Florin Simion, care la început a privit maratonul cu teamă și respect: „Îi vedeam pe maratoniști ca pe niște supra-oameni”. El a mărturisit că nu a abandonat nici o cursă de maraton, fiind convins că un astfel de concurs se aleargă cu sufletul: „Indiferent de stare, pe 29 mai, la Brașov, va fi o sărbătoare pentru mine și nu numai”.

Time Trial Running (TTR) este un proiect realizat cu mult suflet și pasiune. Fiecare antrenament Time Trial Running este o întâlnire între prieteni, o diversitate de alergări pe diferite teme. Proiectul încearcă să răsplătescă efortul oamenilor de a ieși din casă, de a alerga într-un cadru organizat.

Înscrierile pentru Maratonul Internațional Brașov sunt în plină desfășurare și se pot face până la data de 22 mai accesând site-ul întrecerii, http://maratonulbrasov.ro/inscriere/.

Evenimentul este susținut de Telekom România, fiind parte a campaniei „Mişcarea face bine”, powered by Dolce Sport, canalul de sport al Telekom România.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button