Expres

Serviciu de permanenţă la DSVSA Braşov!

 
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA), dr. Radu Roatiş Cheţan, a dispus ca toate Direcţiile Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor judeţene (inclusiv cea din Braşov) să asigure serviciu de permanenţă, inclusiv de Paşte.
 
Preşedintele ANSVSA a organizat, ieri, o videoconferinţă la care au fost convocaţi toţi directorii executivi ai DSVSA şi directorii Institutelor Naţionale de Referinţă.
Astfel, în urma discuţiilor purtate, dr. Radu Roatiş Cheţan, a cerut ca la fiecare sediu DSVSA şi circumscripţie sanitară veterinară să existe personal de specialitate care să desfăşoare activitatea în regim de permanenţă inclusiv în weekend, să fie afişat programul de lucru şi persoana responsabilă şi să fie afişat un număr de telefon la care cetăţenii pot sesiza orice aspect privind nerespectarea normelor sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.
Personal de specialitate se va găsi mâine şi în pieţele din Braşov (duminică şi luni, acestea vor fi închise).  
 
„ANSVSA întreprinde aceste acţiuni pentru a evita apariţia toxiinfecţiilor alimentare şi pentru a asigura cetăţenilor un comerţ civilizat, cu alimente sigure”, se explică într-un comunicat remis astăzi de instituţie.
Persoanele care vor să sesizeze nereguli în domeniul siguranţei alimentelor au la dispoziţie call center-ul ANSVSA, 0800 826 787. Apelul la acest număr este gratuit, din orice reţea de telefonie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button