Expres

Braşovenii se pot pregăti de sărbătoare, pentru că vinerea viitoare încep Zilele oraşului! Vezi programul evenimentelor

 
Cea de-a XIII-a ediţie a Zilelor Braşovului vor începe vinerea viitoare (6 mai), braşovenilor şi turiştilor fiindu-le pregătite evenimente pentru toate gusturile şi vârstele – de la muzică pop-rock la muzică populară, de la şlagărele anilor ’80 la hiturile de astăzi, însoţite de târguri de meşteri populari, de hand made, de flori şi slow food, iar iubitorii de film vor putea urmări „Vacanţă la Roma” şi „Marele Gatsby” într-un mediu neconvenţional, pe zidurile Cetăţuii – după cum promit organizatorii.
„Sperăm să avem parte de zile cât mai frumoase, astfel încât braşovenii şi turiştii să participe la toate evenimentele din această perioadă. Am încercat să oferim un program cât mai variat, astfel încât să satisfacem toate gusturile. Eu cred că Zilele Braşovului înseamnă, în primul rând, o ocazie de a reuni comunitatea şi, în al doilea rând, un prilej pentru noi toţi, localnici şi turişti, de a sărbători Braşovul, cel mai frumos oraş din România”, a declarat primarul municipiului Braşov, George Scripcaru. 
Unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru oraş, coborârea junilor în cetate, va avea loc duminică, 8 mai. 
 
Program:
 
Sărbătorile oraşului vor începe vineri dimineaţa cu deschiderea târgurilor: Târgul de flori, în Piaţa Sfatului, Târgul de produse hand-made, pe str. Politehnicii, Târgul meşterilor populari, pe aleea de la Parcul Titulescu şi Târgul slow-food, pe str. Michael Weiss. 
Vineri va fi şi prima zi de concert, în Piaţa Sfatului. Începând cu ora 18.00, este programată Seara şlagărului românesc, iar pe scenă vor urca: Corina Chiriac, Adrian Daminescu, Luminiţa Anghel, Silvia Dumitrescu şi Gabriel Dorobanţu. 
Tot vineri, de la ora 21.00, pe zidurile Cetăţuii, braşovenii şi turiştii se vor putea delecta cu filme de referinţă pentru cinematografia internaţională, Vacanţă la Roma, cu Audrey Hepburn şi Gregory Peck. 
 
Sâmbătă, la întâlnirea cu publicul vor veni F. Charm, What’s Up şi Vunk, de la ora 18.00, după ce în cursul dimineţii, începând cu ora 11.30, va fi, tot în Piaţa Sfatului, muzică de fanfară.
De la ora 21.00, iubitorii de film sunt invitaţi să revadă Marele Gatsby, cu Leonardo DiCaprio, tot pe zidurile Cetăţuii.
 
Parada Junilor va avea loc duminică, de la ora 11.00 şi se va desfăşura pe traseul devenit deja tradiţional: Piaţa Unirii, str. C-tin Brâncoveanu, Str. G. Bariţiu, str. Mureşenilor, Bd. Eroilor, Str. Republicii, Piaţa Sfatului, Str. Apollonia Hirscher, str. Poarta Schei, str. Prundului, Piaţa Unirii, Pietrele lui Solomon.
Tot duminică, iubitorii de folclor vor avea parte de două concerte folclorice: unul la Pietrele lui Solomon, începând cu ora 14.00, şi cel de al doilea în Piaţa Sfatului, începând cu ora 18.00. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button