Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo: „De ce să plătim noi pentru oalele sparte și pentru ce s-a întâmplat în ultimii ani?”

 

 

La finalul meciului cu FC Baia Mare, pierdut cu 2-3 de FC Brașov, antrenorul „stegarilor”, Adrian Szabo a comentat: „Sunt nemulțumit total de rezultat și de faptul că nu am știut să gestionăm revenirea de la 0-1 la 2-1. Am fost depășiți pe zonele laterale. Când am fost în avantaj nu am reușit să ținem jocul departe de poarta noastră. Vinovatul pentru meciul cu Baia Mare este Szabo, pentru că nu a fost concentrat, nu a fost inspirat la schimbări”.

Apoi, tehnicianul a răbufnit: „Se tot vorbește despre promovare, în condițiile în care noi avem 16 milioane datorii. Avem jucători neplătiți care, indiferent ce s-ar spune, știu că urmează falimentul. Ce pot să le spun băieților? «Să vă fie rușine că ați pierdut»? De ce să plătim noi pentru oalele sparte și pentru ce s-a întâmplat în ultimii ani la FC Brașov? Nu mai puteam avea obiectiv promovarea din momentul în care s-a anunțat falimentul. Este greu pentru jucători, în condițiile în care falimentul bate la ușă, doar că ușa nu a fost încă deschisă. Normal că ne-am dorit ca echipa să promoveze. Nu am putut, dar nu doar din cauza aspectului sportiv. E clar că jucătorii nu mai pot să tragă în aceste condiții. În ceea ce mă privește, nu mai pot să mă concentrez numai pe aspectul sportiv. Mă mai gândesc și la ce am acasă că nu mai pot să îmi plătesc dările. Pe nimeni nu interesează acest lucru. Nu trebuia să spun aceste lucruri, sunt problemele mele, dar a trebuit să răbufnesc. Nu e decizia mea dacă echipa va continua acest campionat. Cred că ar fi rușinos totuși să nu terminăm”.

CITEȘTE ȘI: 

FC BRAȘOV. Drum liber spre faliment


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button