Delicte

BRAȘOV. Polițiștii au verificat piețele pentru combaterea comerțului ilicit

 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov au efectuat, la finalul acestei săptămâni, verificări în două piețe agroalimentare din municipiul Brașov, pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de comerţ ilegale.

Astfel, polițiștii au verificat 110 persoane fizice si juridice ce desfășoară activități  de comerț cu carne și produse de carne, alcool și băuturi alcoolice, produse de panificatie și produse agroalimentare.

Ca urmare, au fost aplicate și amenzi, 32 la număr, în valoare totală de 110.000 de lei. Polițiștii au confiscat și indisponibilizat produse în valoare totală de 34.100 de lei (carne, produse din carne, legume, fructe și produse agroalimentare) și au ridicat în vederea confiscării 490 de lei, bani rezultaţi din vânzarea de mărfuri și care nu au fost evidenţiaţi pe aparatul de marcat electronic fiscal.

Polițiștii vor continua cercetările la doi agenți economici, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală, conform Legii 241/2005.

           


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button