Expres

BRAŞOV. Lucrările de asfaltare continuă în municipiu!

 
După ce în weekend a fost asfaltată o parte din strada Lungă din Braşov, pe porţiunea dintre giratoriul din zona Bisericii Sfântul Bartolomeu şi intersecţia cu strada de Mijloc (fiind vorba despre finalizarea unei lucrări de refacere a drumului după introducerea noii reţele de apă), cât de curând vor începe şi alte lucrări de reabilitare a străzilor.
„Pe lângă strada Lungă, mai sunt câteva străzi unde au fost introduse reţele sau care se află într-o stare precară şi vom interveni pentru a le repara. Ne-am propus ca anul acesta să reabilităm străzile Agrişelor, Vlad Ţepeş, Toamnei, Dimitrie Anghel, strada Lungă (de la giratoriul din zona Bisericii Sfântul Bartolomeu până la intersecţia cu strada Gheorghe Doja) şi parţial Argintului”, a declarat administratorul public al Braşovului, Miklos Gantz. 
În fapt, sunt prevăzute lucrări în toate zonele Braşovului.
Dar, sunt şi străzi unde furnizorii de utilităţi vor avea lucrări importante de schimbare a reţelelor, aşa că reabilitarea drumurilor respective se va face doar după terminarea lucrărilor efectuate de aceştia. În aşa situaţie sunt Bulevardul Iuliu Maniu, strada Avram Iancu şi strada Alexandru Ioan Cuza.
 
CITIŢI ŞI:
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button