Sport

Pleacă Gheorghe Hagi de la Viitorul?

 

Regele a hotărât să nu mai fie antrenorul principal al formatiei Viitorul Constanța, locul său pe banca fiind luat de Cătălin Anghel. Decizia a fost luată pentru a putea analiza mai bine lotul Viitorului, în perspectiva remanierii ce se anunță în vară, pe de o parte, însă există și posibilitatea ca Hagi să plece complet de la club, în condițiile în care are două oferte.
Gică a decis să stea în tribună, să urmărească echipa de sus, să vadă cu mai puţină presiune şi stres cum e aşezată echipa. Aşa speră să poată decide mai bine la finalul sezonului cine merită şi cine nu să continue la Viitorul. Există în continuare oferte extrem de interesante pentru el. Gică trebuie să ia repede o decizie, pentru că noul sezon bate la uşa. Sunt discuţii avansate pe care le are pentru a prelua alt club. Eu ştiu foarte clar că a rămas în picioare oferta de la Rubin Kazan, dar are şi o propunere bună din Turcia. Pentru el ar fi un pas important să conducă o echipa la un club cu buget mult peste ceea ce e la Viitorul“, a spus directorul general al clubului, Cristian Bivolaru la Dolce Sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button