Expres

Râșnov. Expoziție de roci și fosile, unică în România, la Dino Parc!

 

Dino Parc Râșnov organizează „Misterele Genezei Carpaților – O istorie de sute de milioane de ani!”, eveniment ce va pune la dispoziția vizitatorilor, în perioada 19 aprilie – 10 iunie 2016, o expoziție de roci și fosile, unică în România.

„În cadrul expoziției, ce va avea loc în perioada 19 aprilie – 10 iunie 2016, vor putea fi admirate combinații de minerale în rocă magmatică, cele mai mari cristale de tremolit din România, fragmente de aragonit din cel mai mare zăcământ din Europa și «Opalul Doboș», un tip de opal stratificat din zona Covasnei, unicul de acest fel din lume”, se arată în comunicatul transmis de administrația parcului.

Mai mult, cei interesați vor putea să observe și să analizeze fosile ale animalelor preistorice care au fost găsite pe teritoriul țării noastre, precum: bizonul de stepă, ursul de peșteră, mamutul lânos, rinocerul lânos, cerbul lânos și calul preistoric.

„Ne bucură faptul că putem veni în permanență cu lucruri noi pentru vizitatorii noștri. Expoziția de fosile și roci pe care o găzduim are multe elemente unicat, care suntem convinși că vor stârni interesul cunoscătorilor și al curioșilor deopotrivă. Expoziția poate fi vizitată gratuit de către oricine intră în parcul nostru”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov.

Dino Parc Râșnov dispune de o zonă de agrement, un muzeu în aer liber, 46 de dinozauri în mărime naturală, locuri de joacă, căsuțe în arbori și un cinematograf 9D.

Prețul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult și de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, intrarea este gratuită. Mai multe informații puteți găsi și pe pagina oficială


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button