Expres

Depunerea proiectelor finanțate cu fonduri europene nerambursabile se poate face și ON-LINE

 

Depunerea proiectelor finanțate cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 se poate face și ON-LINE, a anunțat Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) în cadrul unui comunicat.

„Pentru a pregăti deschiderea sesiunii din anul 2016, AFIR a analizat funcţionarea platformei on-line, făcând ajustările necesare, pe baza experienţei din anul anterior”, se arată în comunicatul transmis.

În primele sesiuni pentru primirea proiectelor, desfășurate în perioada martie– decembrie 2015, solicitanţii de fonduri europene nerambursabile au depus proiecte on-line pentru 10 submăsuri, singurele disponibile pe site-ul instituției.

Începând cu anul 2016, AFIR a actualizat platforma, iar cei interesați pot aplica on-line, pe site-ul www.afir.info, pentru încă 8 submăsuri din PNDR 2020.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button