Sport

BRAȘOV. Colțea continuă să spere la play-off

 

Colțea 1920 Brașov a câștigat ambele meciuri susținute la finalul săptămânii trecute la Gheorgheni, în etapele a 15-a și a 16-a ale Ligii 2 la futsal.

Brașovenii au dispus cu 7-3 de Fortius Buzău, goluri Dîrstaru 2, Gavrilă 2, Pușcașu 2 și Isac și cu 6-1 de Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, marcatori Dîrstaru 4, Gavrilă și Pușcașu.

„A fost un week-end perfect. Aveam nevoie să câștigăm ambele partide pentru a mai păstra șanse de accedere în play-off. Eram convins că băieții vor face jocuri bune pentru că erau motivați să demonstreze că ce s-a întâmplat în meciul cu Iași din Cupa României a fost un accident. Am dominat clar ambele jocuri și am luat șase puncte care ne pun în postura de a fi la mâna noastră în ceea ce privește calificarea în play-off. Dacă vom câștiga și ultimele două partide din sezonul regulat ne vom califica în play-off. Ne așteaptă două partide extrem de dificile la Buzău, însă avem trei săptămâni să pregătim foarte bine aceste meciuri”, a declarat antrenorul Radu Burciu.

În clasament, Colțea ocupă poziția a 5-a, cu 25 p, la trei lungimi de grupările Inter Gheorgheni și Luceafărul Buzău. Pe primele două locuri sunt Imperial Wet Miercurea Ciuc, cu 48 p și United 2 Galați, cu 32 p. Primele patru clasate se califică în play-off. În ultimele două etape, brașovenii se vor duela cu Imperial Wet Miercurea Ciuc și cu Luceafărul Buzău.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button