Sport

BRAȘOV. Radu Burciu, antrenor Colțea 1920: „Putem ajunge în semifinalele Cupei României”

 

Colțea 1920 Brașov are șansa de a ajunge în semifinalele Cupei României la futsal, chiar dacă este o echipă ce evoluează în Liga 2. După ce în optimi au eliminat-o pe KSE Tg. Secuiesc, pentru un loc în careul de ași brașovenii se vor lupta cu o altă reprezentantă a primului eșalon, CSMS Iași. Partida va avea loc mâine, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

„Va fi un joc foarte greu. Întâlnim o echipă valoroasă, care a produs câteva surprize și în prima ligă. Este o formație care aleargă, căreia îi place să facă pressing. Au pe bancă un tehnician care a condus naționala României de futsal la Campionatul European. Vom încerca să-i surprindem. Am lucrat câteva scheme la antrenament însă cel mai important este ca băieții să se dăruiască, să joace cu ambiție și atunci cred că putem ajunge în semifinale. Venim după rezultate foarte bune și vrem să continuăm pe această linie”, a declarat Radu Burciu, antrenorul grupării de la poalele Tâmpei.

„Este o provocare. Am avut un început foarte bun de an, suntem neînvinși și sperăm să continuăm evoluțiile bune. Cred foarte mult în această calificare și din punctul meu de vedere nu ar fi o surpriză dacă vom elimina Iașiul”, a punctat Cristian Pușcașu.

În fine, Ionuț Pârvu a opinat: „Nu ne gândeam că vom ajunge aici. Totul a început ca o joacă și ușor ușor s-a transformat în ceva foarte serios. Suntem conștienți că ne așteaptă un meci foarte dificil, dar am încredere în băieți sunt convins că ne vom mobiliza și cred în calificare. Jucăm acasă în fața propriilor suporteri, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare și vrem să le oferim o nouă seară frumoasă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button