Sport

LAUDE. Ce a scris L’Equipe după meciul România – Spania?!…

 

Prestigiosul cotidian sportiv francez L’Equipe a constatat că reprezentativa Spaniei nu convinge: „După egalul trist contra Italiei, a mai bifat unul pe frigul de la Cluj, suferind de câteva ori în joc în fața unor români surprinzători”.

Trimisul special la Cluj a mai constatat că „Nicușor Stanciu, regal în execuții – un fotbalist de urmărit -, l-a testat pe Iker Casillas în dese rânduri”, concluzionând că „Les Bleus” trebuie să-i ia în seamă pe „tricolorii” lui Anghel Iordănescu, întrucât confruntarea din deschiderea Euro 2016 se anunță… „dură”.

L’Equipe l-a numit pe stelistul Stanciu (22 de ani) omul meciului, scriind despre el că „și-a sedus țara și selecționerul” prin acțiunile sale.

Aseară, Casillas a apărat poarta „La Roja” pentru a 166-a oară, fiind europeanul cel mai selecționat din istorie. El n-a mai luat gol la meciurile echipei naționale de 541 de minute.

Foto: Reuters

CITEȘTE ȘI: „Tricolorii” s-au ridicat la nivelul campioanei Europei


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button