Politic

UPDATE. Cioloş, despre indemnizaţiile pentru mame: „Parlamentul să spună de unde să tăiem“

 

Premierul Dacian Cioloş a vorbit azi despre mai multe subiecte importante şi actuale, cum ar fi terorismul, refugiaţii, UE şi bugetul României. Acesta a răspuns dacă este de acord cu eliminarea plafonului indemnizaţiilor pentru mame, aşa cum intenţionează Parlamentul. Parlamentul trebuie să spună Guvernului de unde trebuie „să taie“ dacă doreşte creşterea indemnizaţiilor pentru mame, a spus Cioloş.

„În momentul de faţă când Parlamentul vine cu modificări sau cu propuneri legislative care vizează alocări bugetare -o spune Constituţia- e important să precizeze de unde luăm bani, dacă e vorba de bugetul pe anul acesta. Bugetul pe anul viitor, deja cu angajamentele pe care le avem înseamnă un deficit care riscă să meargă peste 3%. Deci, trebuie să avem nişte discuţii foarte serioase, nu e suficient să facem propuneri secvenţiale ici şi colo. Avem nevoi foarte multe, dar trebuie să le prioritizăm”, a spus premierul la PRO TV, azi. „Avem multe familii care au copii mulţi şi care sunt într-un stadiu apropiat de sărăcie, dacă nu chiar în sărăcie, şi problema pe care ne-o punem este cum ne creştem copiii pe care-i avem deja într-un mod rezonabil ca să le putem asigura un viitor“, a mai spus Cioloş.

Citiţi şi:

Dacian Cioloș: Cartele prepaid românești, folosite în atentate

Cioloş: „Milităm ca migraţia să fie ţinută sub control începând de la graniţa Greciei“


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button