Politic

Iohannis: „Este foarte probabil să fie un atentat terorist. Noi suntem îngroziţi“

 

În această dimineaţă, preşedintele Klaus Iohannis a comentat evenimentele tragice care au avut loc la Bruxelles (Belgia). „Specialiştii spun că este foarte probabil să fie un atentat terorist. Noi suntem îngroziţi şi întristaţi şi folosesc acest prilej pentru a exprima întrega compasiune şi condoleanţe celor loviţi de acest incident, autorităţilor belgiene, poporului şi cred că, dacă se confirmă ipoteza unui atentat, arată că terorismul a răma în inima Europei. Suntem extrem de îngrijoraţi şi vom urmări cu atenţie evoluţia de la Bruxelles”, a spus preşedintele la Palatul Cotroceni, în deschiderea ceremoniei de marcare a Zilei Internaţionale a Francofoniei.

Amintim că au avut două explozii pe aeroportul din Bruxelles, precum şi o altă explozie într-un metrou. Bilanţ provizoriu, neoficial: 11 persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 25 au fost rănite.

Citiţi şi:

UPDATE. Panică pe aeroportul din Bruxelles. Atentatul, soldat cu cel puțin 11 morți și peste 20 de răniți

ULTIMA ORĂ. Explozii la aeroportul din Bruxelles


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button