Sport

BRAȘOV. Colțea 1920 speră în continuare la play-off în Liga 2 la futsal

 

Colțea 1920 Brașov a reușit la finalul săptămânii trecute două victorii în Liga 2 la futsal. Echipa antrenată de Radu Burciu a dispus, la Miercurea Ciuc, de Bukovina Vicov, 11-4 și de Pro Tineret Sighișoara, 9-4. 

În urma acestor două succese, formația brașoveană a ajuns pe poziția a șaptea a clasamentului, cu 19 p, la șase lungimi de locul patru, ultimul care asigură calificarea în play-off.

„Au fost două meciuri extrem de importante. Nu aveam voie să facem pași greșiți în jocurile de la Miercurea Ciuc pentru a rămâne în lupta pentru play-off. Mă bucur că băieții au înțeles și au intrat în teren determinați să câștige toate punctele puse în joc. Am luat șase puncte din tot atâtea posibile și încă sperăm la calificarea în play-off. Ar fi extraordinar ca încă din primul an de existență să reușim să ajungem să ne «batem» pentru promovarea în prima ligă”, a declarat antrenorul Radu Burciu.

Pentru Colțea 1920 Brașov urmează meciul cu CSMS Iași din sferturile Cupei României, programat pe 30 martie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

Apoi, în următorul turneu al Ligii 2, brașovenii se vor duela cu Fortius 2014 și Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, echipele de po pozițiile 6, respectiv 5 ale clasamentului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button