Expres

UPDATE. Adrian Veștea, noul co-președinte al PNL Brașov: „Îmi propun să maximizăm scorul electoral al partidului în județ”

 

Solicitat de Transilvania Expres să comenteze schimbările de la vârful PNL Brașov, noul co-președinte Adrian Veștea (primarul orașului Râșnov) a declarat: „După cum se cunoaște, conducerea organizației județene Brașov a PNL a decis prin vot candidatura mea la președinția Consiliului Județean. Dat fiind că eu coordonez și campania electorală a partidului în județ, colegii mei au considerat că – pentru a avea putere de decizie, mai ales în această perioadă ce precede alegerile locale – este bine să preiau funcția de co-președinte al Organizației județene a PNL. Din această postură, îmi propun să maximizăm scorul electoral al partidului în județ, dar aceasta se va putea numai dacă toți membrii noștri vor înțelege că este nevoie de un efort unitar și conjugat, de o muncă asiduă, de colaborare în spirit colegial, în care să primeze interesul comun. La ora actuală, avem 38 de primari PNL în județ, dintr-un total de 58, și sperăm ca după alegeri să creștem acest număr la cel puțin 40”.       

Citește și

Update. Dumitru Puchianu: „Schimbările de la vârful PNL Brașov au survenit în urma retragerii co-președintelui George Scripcaru”

Update. Claudiu Coman: „Am considerat normal ca Adrian Veștea să preia funcția de co-președinte al PNL pentru că este candidatul partidului la președinția Consiliului Județean”

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button