112

UPDATE BRAŞOV. Adolescenta a fost găsită!

 

Uriaşa mobilizare pe reţelele de socializare, care a dublat căutările polițiștilor, începute chiar de azi-noapte, a avut un final fericit în cazul dispariţiei Mirei Howey, adolescenta româno-americană dată dispărută ieri din Braşov. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Brașov, comisar-șef Liviu Naghi, fata a fost găsită în Capitală. „În urma acțiunilor specifice, fata a fost găsită la ora 16.45 în Gara de Nord din București. Minora va fi reîncredințată părinților în cel mai scurt timp. Mulţumim jurnaliştilor pentru cooperare în acest caz”, a ţinut să spună Naghi.

Douglas Howey, tatăl fetei, ne-a declarat că Mira a fost recunoscută de un poliţist în Gara de Nord după fotografia distribuită de un prieten al acestuia, ca şi de mii de oameni pe Facebook.

Părinţii ei, care răsuflă uşuraţi că a fost găsită şi este teafără, dar sunt tulburaţi de acest incident, au vrut să plece spre Bucureşti pentru a o readuce acasă la Râşnov, dar poliţiştii s-au oferit să o escorteze ei pe Mira înapoi la Braşov, unde se va reîntâlni cu părinţii ei.

Citiţi şi:

BRAŞOV. Cine a văzut-o pe Mira Howey? Are 16 ani şi părinţii o caută de ieri


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button