Delicte

Brașovean condamnat definitiv la 3 ani de închisoare, pentru tentativă la omor

 
Găsit vinovat de omor în forma tentativei, atât la Tribunalul Brașov cât și la Curtea de Apel Brașov, un bărbat va avea de executat 3 ani de închisoare. Din pedeapsă va fi scăzută perioada petrecută de inculpat în reținere și arest preventiv (4 octombrie 2015-la zi).
Sentința definitivă a fost dată astăzi, la Curte, după ce aceeași pedeapsă fusese dată și de Tribunalul Brașov, pe 20 ianuarie. Astăzi, judecătorii au dispus confiscarea specială de la inculpatul Viorel M. a unui cuțit cu mâner de lemn cu care comisese tentativa de omor, după ce magistrații Tribunalului Brașov dispuseseră în ianuarie rămânerea atașate la dosar, ca mijloace materiale de probă, a mai multor obiecte, printre care se număra cuțitul și un topor.  
Pe latură civilă, bărbatul nu este nevoit să-i plătească despăgubiri bărbatului pe care a fost la un pas să-l omoare, întrucât omul nu s-a constituit parte civilă. În schimb, trebuie să-i achite Spitalului Clinic de Urgență Brașov puțin peste 700 de lei, reprezentând prestațiile medicale acordate victimei. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button