Expres

BRAŞOV. ÎNTÂRZIERI. Lista cu proiectele culturale aprobate în primă etapă spre cofinanţare de la bugetul local nu este gata

 
Dat fiind numărul mare de proiecte culturale depuse spre finanţare nerambursabilă – ce vor fi cofinanţate de la bugetul local în 2016, Comisia de evaluare a prelungit până pe 14 martie termenul de afişare a listei cu cele selectate în prima etapă, respectiv cu cele neselectate.
 
„Având în vedere numărul mare de proiecte culturale depuse spre finanţare nerambursabilă care vor fi cofinanţate de la bugetul local în anul 2016, Comisia de evaluare proiecte culturale stabilită prin Dispoziţia de Primar 1124/2016 prelungeşte termenul de afişare a listei cu proiecte culturale ce au fost selectate în etapa întâi, respectiv lista cu proiectele neselectate până la data de 14 martie”, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.
 
Conform calendarului activităţilor de evaluare a proiectelor culturale depuse la Primăria Braşov, listele ar fi trebuit să fie afişate ieri, iar poimâine ar fi trebuit să aibă loc a doua etapă a selecţiei (completarea dosarelor e solicitare a finanţării pentru proiectele culturale aprobate spre finanţare), iar pe 14 martie ar fi trebuit să fie publicată lista cu proiectele selectate spre finanţare, inclusiv punctajul obţinut de fiecare proiect. 
 
În total, au fost depuse 48 de proiecte la sediul Primăriei Municipiului Braşov, dintre care numai patru au fost declarate neeligibile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button