Politic

100.000 de euro, cauţiunea pentru Mădălin Voicu

 

Deputatul Mădălin Voicu a fost pus sub control judiciar, iar cauţiunea a fost stabilită la 100.000 de euro. Suma de bani va fi depusă într-un cont la dispoziţia DNA.

Amintim că deputatul Mădălin Voicu nu poate fi reținut sau arestat preventiv. Ieri, deputații au votat împotriva solicităriilor DNA de reţinere şi de arestare. Mădălin Voicu le-a cerut colegilor să nu aprobe ridicarea imunităţii sale parlamentare. „Refuz să cred că cineva mă poate considera vinovat. Eu nu înțeleg de ce am soarta aceasta, când eu sunt un om cinstit, educat și fără pete. Vă rog să nu încuviințați reținerea și arestarea mea, pentru că sunt nevinovat și asta ar fi o umilință îngrozitoare pe care o duc, dacă Doamne ferește s-o întâmpla…“a spus Mădălin Voicu în plen.

Amintim că DNA îi acuză pe Mădălin Voicu şi pe Nicolae Păun de trafic de influenţă, fals în declaraţii, deturnare de fonduri şi spălare de bani. În acelaşi dosar au fost puşi sub învinuire şi fostul şef ANAF, Gelu Diaconu, unul dintre adjuncţii săi, Mihai Vătăşoiu, dar şi soţia lui Mădălin Voicu, Carmen Olteanu.

Citiţi şi:

Mădălin Voicu NU poate fi arestat. „ Pe mine, dacă mă dă nevasta afară din casă, trebuie să îmi pun un cort în curtea Parlamentului…“


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button