Politic

Scandal legat de data alegerilor locale

 

PSD îi solicită premierului Dacian Cioloş să abroge Hotărârea de Guvern privind data alegerilor locale. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că există „indicii“ privind o înţelegere între Guvern şi PNL, faptă care ar intra sub incidenţa legilor penale, conform Mediafax. Dragnea susţine că Hotărârea de Guvern a fost dată în grabă, „fără niciun fel de explicaţie logică“. Amintim că data alegerilor locale a fost stabilită pe 5 iunie. Liberalii vor revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin, iar PSD vrea alegeri cu un singur scrutin.

„Dacă domnul prim-ministru vrea să dovedească că toate zvonurile privind o înţelegere între Guvern şi PNL pentru a adopta în mare grabă o Hotărâre de Guvern cu un singur articol, pentru a da posibilitatea celor de la PNL, aşa cum afirmă public, să atace hotărârea în contencios pentru a ridica acolo excepţia de neconstituţionalitate, dacă doreşte să elimine aceste suspiciuni poate să abroge acea Hotărâre de Guvern”, a spus Dragnea, conform agenţiei de presă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button