Politic

Brașov. Adrian Veștea a fost validat pentru președinția Consiliului Județean. Pentru Primărie… se fac sondaje

 

Comitetul Executiv Judeţean al PNL Brașov l-a validat, cu unanimitate de voturi, pe Adrian Veștea drept candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

„Voi fi primul pe lista de candidați liberali pentru forul deliberativ județean. De asemenea, voi candida și pentru un nou mandat de primar ar Râșnovului, pentru că aceasta este o competiție cu vot direct din partea alegătorilor. Eu sunt râșnovean, rămân râșnovean, am proiecte mari în derulare aici și doresc ca, indiferent de poziția pe care o voi ocupa după alegerile locale, să sprijin materializarea strategiei de dezvoltare pe care am gândit-o pentru Râșnov. În privința Consiliului Județean, scopul proiectului meu este să fac din această instituție un motor al dezvoltării comunitare. Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile în continuare și care va fi decizia după alegerile locale”, a declarat Adrian Veștea. 

În ceea ce privește candidatul PNL pentru funcția de primar al Brașovului, Veștea a precizat că „PNL ține cont de decizia privind nominalizarea drept candidat pentru Primăria Brașov a președintelui organizației municipale, Adrian Oprică, dar urmează să se deruleze o cercetare sociologică la nivelul orașului, urmând ca ulterior să se procedeze la validare, în aproximativ două săptămâni, termen agreat și de conducerea centrală a partidului”. 

La ședința Comitetului Executiv al PNL Brașov a participat și secretarul general al PNL, Ilie Bolojan. 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button