Sport

FC BRAŞOV, la mâna Finanţelor. „Dacă nu aprobă planul de reorganizare, e faliment”

 

Marţi va fi o zi extrem de importantă pentru FC Braşov. Adunarea Generală a Creditorilor se va întruni la ora 12.00, la sediul clubului, în urma şedinţei urmând să se decidă dacă planul de reorganizare va fi sau nu aprobat. 

Astfel, clubul de la poalele Tâmpei va afla dacă va mai avea o şansă să îşi continue activitatea sau dacă va intra în faliment.

„Totul depinde de aprobarea acestui plan de reorganizare. Mai exact, totul este la mâna Finanţelor. Dacă cei de la Finanţe vor aproba planul, atunci continuăm. Miercuri, planul va fi aprobat şi de Tribunal, iar pe 17 mai trebuie să plătim prima rată. În schimb, dacă Finanţele nu vor fi de acord, vom intra de acum în faliment”, a declarat preşedintele „stegarilor”, Vasile Dochiţa. 

Despre discuţiile pe care le-a avut cu Simon Maurer, oficialul „galben-negrilor” a comentat: „Aşteaptă şi el ziua de marţi, pentru a vedea ce se va întâmpla. Dacă totul va fi O.K., vor urma alte discuţii. Momentan, mergem înainte, în aceste zile vrem să plătim salariile pe luna decembrie, să fim din nou la zi din acest punct de vedere”.

Pe aceeași temă, administratorul judiciar al clubului, Alexandru Cosmin Gheorghe, ne-a relatat: „Într-adevăr, decisiv va fi votul Finanţelor. Indiferent de ceea ce se va întâmpla marţi, miercuri eu am obligaţia să mă prezint în faţa judecătorului, să propun fie confirmarea planului de reorganizare, fie intrarea în faliment. Nu pot da acum un verdict în ceea ce priveşte votul Finanţelor. Din experienţă, pot spune că au fost cazuri în care Finanţele au aprobat planurile de reorganizare, altele în care nu s-a întâmplat acest lucru”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button