Delicte

Românce forţate să se prostitueze în Germania, Grecia şi Elveţia! Anchetatorii au descins la locuinţele proxeneţilor

 
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT au descins, azi-dimineaţă, la şapte adrese din Prahova, Dâmboviţa şi Vaslui, având în vizor mai mulţi indivizi care ar fi forţat trei femei din judeţele respective să se prostitueze în Grecia, Elveţia şi Germania. 
„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013 – 2016,  cinci persoane din județul Prahova, cu vârste cuprinse între 24  și 46 de ani ar fi racolat 3 victime femei din județele Buzău,  Prahova și Vaslui, pe care le-ar fi transportat în Grecia, Elveția și Germania”, au explicat anchetatorii, într-un comunicat remis în urmă cu puţin timp.
Suspecţii ar fi obţinut aproximativ 400.000 de euro, din exploatarea sexuală a victimelor. Cei cinci membri ai grupării vor fi audiaţi la sediul DIICOT Buzău, fiind acuzaţi de trafic de persoane şi proxenetism. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button