Sport

BRAŞOV. Dan Calancea a prefaţat final four-ul Cupei României la baschet feminin: „Fiecare echipă are şansa ei”

 

Niciodată în istoria clubului, Olimpia CSU Braşov nu a mai fost atât de aproape de un trofeu. Gruparea antrenată de Dan Calancea şi Nenad Marinkovic este la două meciuri de câştigarea Cupai României la baschet feminin şi va avea avantajul terenului propriu, după cum se ştie final four-ul competiţiei urmând să aibă loc în week-end la Sala Sporturilor „D. P. Colibaşi”. 

Pentru a cuceri trofeul, „olimpicele” trebuie să treacă mai întâi de Phoenix Galaţi, în semifinale, apoi de învingătoarea partidei Sepsi Sf. Gheorghe – CS Universitatea Alba Iulia.

Analizând competiţia programată sâmbătă şi duminică, tehnicianul Dan Calancea ne-a declarat: „Fără discuţie, final four-ul este deschis oricărui rezultat, de aceea are şi un farmec aparte. Fiecare echipă are şansa ei. Din punctul meu de vedere, prima semifinală, Sf. Gheorghe – Alba Iulia, este mai puernică. Nu există o favorită certă. În meciul nostru cu Galaţi, cel puţin după clasamentul sezonului regulat al Ligii Naţionale şi prin faptul că jucăm acasa, putem spune că pornim cu prima şansă. Asta nu înseamnă că partida este câştigată dinainte. Trebuie să jucăm cel mai bun baschet al nostru. Fetele s-au antreant bine, le simt montate şi dornice să realizeze o performanţă. Fac un apel şi la oamenii din Braşov să vină la sală să încurajeze echipa. O sală plină ne poate duce spre victorie”. 

CITEŞTE ŞI: 

BRAŞOV. Olimpia CSU va avea cinci jucătoare în echipa sudului la All Star Game


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button