112

O şoferiţă a leşinat în faţa poliţiştilor, după ce a lovit o femeie, pe „zebră”

 
O şoferiţă a leşinat, azi-dimineaţă, în faţa poliţiştilor, după ce a lovit cu maşina o femeie, pe trecerea de pietoni. S-a întâmplat în Drobeta Turnu Severin. Conducătoarea auto şofa un Peugeot, în momentul în care a accidentat-o pe femeia în vârstă de 52 de ani, aflată în traversarea străzii, pe la o „zebră”.
 
„Pe Splaiul Mihai Viteazu din Drobeta Turnu Severin a avut loc un accident de circulaţie cu un autoturism Peugeot, care circula pe bulevard şi nu a acordat prioritate de trecere unui pieton de sex feminin ce se angajase în traversarea regulamentară a străzii. În urma accidentului, a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului din Turnu Severin”, a declarat agent şef principal Marian Lătea de la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin.
 
Poliţiştii care au preluat cazul au încercat s-o testeze pe şoferiţă cu etilotestul, dar aceasta s-a speriat şi a leşinat în faţa lor, fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale. Tot la spital a ajuns şi pietonul rănit pe trecere. Cercetările continuă pentru vătămare corporală din culpă. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button