Sport

FC BRAŞOV. „Stegarii” au câştigat amicalul cu FC Râşnov – Galerie FOTO

  • 2_203204.jpg
  • 3_203206.jpg
  • 4_203208.jpg
  • 5_203207.jpg
  • 6_203205.jpg
  • 7_203202.jpg
 

FC Braşov a încheiat astăzi primul cantonament din această iarnă cu un amical disputat pe zăpadă, la Râşnov, cu echipa locală. 

„Stegarii” s-au impus cu 3-0, toate golurile, unul din penalty, fiind reuşite în prima repriză de Ene. Testul nu a fost unul edificator pentru tenicianul Mihai Stere, dar a reprezentat un bun antrenament fizic pentru jucători.

„Ţinând cont de toate aspectele, de faptul că ne-am axat pe pregătirea fizică, sunt mulţumit de modul în care au răspuns jucătorii. Amicalul cu Râşnov a fost un test util pentru noi, chiar dacă până acum băieţii nu au «văzut» mingea. Normal, le-a fost şi lor mai greu, sper că se va vedea o creştere după partidele următoare. Nu sunt mulţumit de lotul pe care îl am în acest moment, mai vreau câţiva jucători. Postul de fundaş central este unul deficitar, însă nu ne grăbim şi vrem să luăm deciziile cele mai bune”, a declarat tehnicianul Mihai Stere.

În confruntarea de astăzi, Stere l-a testat pe mijlocaşul Adrian Martonca, cel care în toamna anului trecut s-a aflat în centru unul imens scandal. Fotbalistul l-a acuzat pe Ioan Balur, antrenorul de atunci al formaţiei Gaz Metan Mediaş, că i-a cerut suma de 5.000 de euro pentru a fi inclus în lotul pentru acest sezon. La scurt timp, Martonca s-a răzgândit şi a dat-o la întors, precizând că a dat respectivele declaraţii într-un moment de confuzie.

În prima repriză a amicalului cu FC Râşnov, „stegarii” au evoluat în formula: Mutu – Cerlincă, Istrofor, Poverlovici, Săftescu – H. Popa, Alupoaie (junior crescut de FC Braşov), Vl. Munteanu, Livan – Rusu, Ene.

În partea a doua, Stere a folosit formula: Căucă (Tănase) – Buga, Istrofor (Cerlincă), Pamfile, Negotei (junior crescut de FC Braşov) – Andor, Pană, Avram, Martonca – Codoban – Matei.

Miercuri, „stegarii” se vor duela la Braşov cu gruparea din Miercurea Ciuc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button