Sport

SCANDAL ÎN TENIS. Noi detalii despre meciurile trucate!!!…

 

Meciurile trucate sunt frecvente la turneele de tenis de nivel inferior, iar fenomenul nu este combătut suficient, a declarat astăzi, pentru AFP, Chris Eaton, un responsabil al Centrului Internațional pentru Securitate în Sport de la Doha.

„La al doilea nivel, chiar mai jos, meciurile trucate sunt frecvente. Nu suntem singurii care au făcut această constatare”, a explicat Chris Eaton, fost responsabil cu securitatea la FIFA.

Conform spuselor sale, tenisul este al treilea sport pe care se pariază cel mai mult în lume și, în consecință, ocupă poziția a treia în ceea ce privește numărul de meciuri suspecte, susținând: „Corupția în «sportul alb» n-a ajuns la nivelul celei din fotbal și cricket, însă este mult mai ușor să truchezi un meci de tenis”.

Totodată, Chris Eaton a calificat drept „opacă și secretă” Unitatea pentru Integritate în Tenis, instanța abilitată de ATP pentru a lupta împotriva corupției în acest sport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button