Sport

Simona Halep, făcută „praf” după eliminarea de la Australian Open

 

Eliminată încă din primul tur al Grand Slam-ului de la Melbourne, Simona Halep, favorită 2, a fost taxată dur de presa internaţională. 

„Halep a fost făcută knock-out în runda inaugurală la Australian Open, românca fiind învinsă pe «Margaret Court Arena» de chinezoaica Zhang Shuai. Numărul 133 în lume a preluat controlul încă din debutul meciului, câştigând cu 6-4, 6-3”, a relatat site-ul ausopen.com.

De asemenea, site-ul wtatennis.com a titrat: „Zhang trece de Halep”, notând: „Chinezoaica se impune pentru prima dată într-un meci disputat pe un tablou principal de Grand Slam. Sportiva de 26 de ani nu a câştigat niciodată o partidă de Grand Slam în precedentele 14 încercări. Halep, fosta finalistă de la Roland Garros, a marcat un nou final abrupt la Australian Open. Ultima dată când a fost eliminată din runda inaugurală a unui turneu major pe hard a fost în 2013, tot la Australian Open”.

Şi tennis.com a relatat: „Halep, favorita numărul 2, eliminată. Chinezoaica de pe locul 133 mondial, Shuai Zhang, a depăşit-o la toate capitolele pe Simona Halep, într-un meci care a durat ceva mai mult de o oră. Zhang a izbucnit în lacrimi după această victorie”. 

Citeşte şi: AUSTRALIAN OPEN. Simona Halep a părăsit competiţia!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button