112

INCENDIU. Bătrână găsită carbonizată în casă! Soţul ei a supravieţuit, dar a suferit arsuri la nivelul feţei

  • incendiu bistrita 2_202334.jpg
 
O femeie în vârstă de 75 de ani a fost găsită carbonizată în casă, în timp ce soţul ei în vârstă de 81 de ani a suferit arsuri de gradul I la nivelul feţei, în urma unui incendiu care le-a cuprins casa, astăzi, în jurul orelor 10.30, în localitatea bistriţeană Monor.
 
La faţa locului au intervenit trei echipaje de pompieri din cadrul ISU Bistriţa-Năsăud, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, precum şi pompieri voluntari din localitatea Monor.
Intervenţia oamenilor a fost dificilă, pentru că în imobil erau două butelii, dintre care una plină, existând risc de explozie în orice moment.
 
„Echipajele de intervenție au găsit la locul incendiului două victime. Din păcate, o femeie în vârstă de 75 de ani a fost găsit în interiorul casei, carbonizată, în timp ce soțul acesteia, în vârstă de 81 de ani, a fost preluat de un echipaj al Ambulanței, cu arsuri de gradul I la nivelul feței. Bărbatul era conștient și cooperant, iar după ce a fost stabilizat la locul intervenției, a fost transportat la UPU — SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare”, au explicat reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.
 
Incendiul ar fi izbucnit din cauza scurgerilor de gaze de la o butelie care urma să fie folosită în bucătărie. Flăcările au fost lichidate înainte să se extindă la alt imobil, suprafaţa afectată fiind de 40-50 de metri pătraţi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button