Sport

BRAȘOV. Adrian Szabo, resemnat: „Demiterea mea a devenit un lucru obișnuit la FC Brașov”

 

Adrian Szabo ar putea fi înlăturat din nou de pe banca tehnică a echipei FC Brașov. Antrenorul înscăunat întotdeauna în momentele grele a căzut din nou în dizgrația patronului, după ce echipa a încheiat pe poziția a 5-a prima parte a sezonului regulat al Ligii 2, Seria a 2-a. Acum, în pole position pentru înlocuirea lui Szabo este Mirel Rădoi, o altă variantă fiind Cornel Țălnar, ambii tehnicieni fiind liberi în acest moment.

Deși a menționat că nu are nici o informație despre o eventuală demitere a sa, Adrian Szabo pare resemnat cu gândul că nu va mai fi antrenorul „stegarilor”. „Demiterea mea de la FC Brașov devine un lucru obișnuit, cunoscut. Nu am nici o informație pe această temă, dar mă gândeam că s-ar putea ajunge din nou în această situație. Poate că are și conducerea dreptate, normal că se putea face mai mult în prima parte a campionatului”, a declarat Szabo. 

CITEȘTE ȘI: 

ȘOC LA FC BRAȘOV. Adrian Szabo, în pericol de a fi DEMIS!!! Mirel Rădoi e pe lista posibililor înlocuitori!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button