112

Accident pe DN 17! O persoană a murit, alte victime au rămas încarcerate

  • accident dn 17_201787.jpg
 

Patru autoturisme au fost implicate într-un accident care s-a soldat cu moartea unui bărbat şi cu rănirea altor şase persoane, ieri seară, pe DN 17. Tragedia a avut loc în Şieu Măgheruş, judeţul Bistriţa-Năsăud. Autoturismele implicate în accident erau înmatriculate în Botoşani (două), Mureş şi Maramureş, conform bistriteanul.ro.

Din primele cercetări, şoferul unui Volkswagen Passat înmatriculat în Botoşani a forţat depăşirea unui Ford Focus cu numere de Maramureş, moment în care s-a izbit de o altă maşină, cu numere din Mureş. Un alt conducător auto, care şofa un Audi înmatriculat în Bistriţa-Năsăud, n-a reuşit să oprească la timp şi a intrat în primele trei maşini implicate în accident.

Şoferul vinovat de coliziuni, un bărbat în vârstă de 42 de ani, a murit pe loc, în timp ce o femeie în vârstă de 36 de ani, aflată în maşina cu numere de Mureş, a rămas încarcerată, fiind scoasă dintre fiare în stare foarte gravă. Alte cinci persoane au fost rănite în accident, potrivit presei centrale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button