Sănătate

Legea antifumat, adoptată de Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților

 

 

Legea antifumat a fost adoptată, azi, în unanimitate, de Comisia pentru sănătate a Camerei Deputaţilor. Membrii comisiei au hotărât, totodată, retragerea amendamentului care interzicea afişarea produselor din tutun în locurile obligatorii de trecere. Astfel, s-a ținut cont de adresa venită din partea Consiliului Concurenţei, care atrăgea atenția că respectivul amendament ar fi fost considerat neconcurenţial. 

Forul decizional al legii antifumat este Camera Deputaților, urmând apoi să fie trimisă președintelui pentru promulgare. 

Spre nemulțumirea fumătorilor, proiectul de Lege privind modificarea şi completarea Legii nr.349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun interzice complet fumatul în toate spaţiile închise, în spaţiile închise de la locul de muncă, în locurile de joacă pentru copii, unităţi sanitare, precum şi cele de învăţământ, de stat şi private.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button