Delicte

BRAȘOV. Rechizitoriu aprobat la Tribunal în cazul a șapte inși acuzați de trafic de droguri

 
Tribunalul Brașov a aprobat rechizitoriul întocmit de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Brașov și au dispus începerea judecății în cazul a șapte persoane suspectate de infracțiuni de trafic de droguri.
 
În cauză, există drept de contestație în termen de trei zile de la comunicare. Dacă decizia va rămâne definitivă, Adrian Lupu, Ionuț-Mihai Nicolau, Ion Bogdan Ilie, Răzvan Sandu și Cornel Andronic vor fi judecați pentru infracțiuni de trafic de droguri și trafic de droguri de mare risc. Un al șaselea inculpat, Mihai-Alin-Ciprian Damian, este acuzat și de „determinarea cu intenţie la săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de risc, fără drept, de către o persoană care comite fapta fără vinovăţie”. În fine, Ionuț-Eduar Gușe va fi judecat pentru „complicitate la determinarea cu intenţie la săvârşirea infracţiunii de introducere în ţară de droguri de risc, fără drept, de către o persoană care comite fapta fără vinovăţie”, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu și trafic de droguri de risc, potrivit Tribunalului Brașov.  
Procurorii DIICOT Brașov și polițiștii de combatere a criminalității organizate Brașov au desfăşurat mai multe acţiuni privind traficul de droguri, în perioada 30 iulie – 17 august, în urma căreia au „săltat” mai multe persoane, printre care și pe cei șapte  inculpați. În urma acestora, 10 persoane au fost arestate preventiv, iar alte două au fost puse sub control judiciar. 
Anchetatorii au ridicat, atunci, cannabis, rezină de cannabis, pastile ecstasy, câteva grame de cocaină, MDMA și amfetamină. 
 
Pentru mai multe informații, CITIȚI ȘI:
 
 
 
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button